Andeweg bv

Hout versnipperen


Het versnipperen van hout (verkleinen van 1 tot 4 centimeter) passen wij toe als het gerooide hout niet geschikt is om verder te verwerken, bijv als het hout te "rot" is of van een te zachte soort zoals bijv populieren. Voor het versnipperen gebruiken wij de Biber type 70 dit is momenteel de grootste machine binnen europa en kan boomstammen aan van rond 85 centimeter in doorsnede. Voor het kleinere werk (of moeilijk bereikbaar werk) hebben wij ook de beschikking over de Biber type 7 die tot 40 centimeter aan kan. Tevens beschikken wij over een kleine versnipperaar aan een smalspoor tractor welke tot 20 cm aan kan en die idelaal is voor eigen snoeihout.

Ook kan het gerooide hout versnipperd worden op verzoek van de klant omdat deze de snippers wil gebruiken als bodembedekker of voor het aanleggen van een tuin pad. De snippers voeren wij altijd af en zit standaard in de offerte.

Wilt u bij het aanvragen van een offerte er rekening mee houden dat de hele snippercombinatie zo'n 12 meter lang is en 5 meter breed dat er dus ruimte moet zijn om het equipment op te kunnen stellen. Om een indruk te geven 12 meter is ongeveer 4 personen auto's achter elkaar. Tevens moet er ruimte zijn om met een kraan de stammen en takken in de snipperraar te kunnen voeren.

Het helpt ons erg veel als u van te voren kunt aangeven of er zich speciale situaties kunnen voor doen op de locatie. Denk daarbij aan een leeg plein voor de deur waar de combinatie mooi kan staan maar op woensdag is er weekmarkt en dan is er geen doorkomen aan.DSC04359A
DSC04396A
PICT2726A
[Klik op de afbeelding voor een vergroting]

Het gebruik van de informatie op deze site aangegeven is geheel voor eigen risico en er kunnen aan de inhoud van deze site geen rechten verleend worden. Website en foto's © Andeweg-bv