Andeweg bv
[Klik voor een vergroting]

Herbeplanting


Na het verwijderen van struiken en bomen is er vaak behoefte om, al dan niet in overleg met Andeweg-bv, de tuin weer een beetje een bewoonbaar aanzicht te geven. Soms heeft u zelf plannen hoe een en ander er zou moeten uitzien ook kunnen wij u daar in advies van voorzien. Herbeplanting hoeft niet per definitie kleine bomen en struiken te zijn waarU dan weer jaren op moet wachten tot deze enigsinds groot zijn. Wij leveren alle soorten en maten struiken en bomen en plaatsen deze voor U op de plek waar U het wilt.

Heeft U plannen om de tuin eens flink op de schopte nemen neem eens contact met ons op. Vaak is het niet nodig om alles uit de tuin te verwijderen, een flinke snoei beurt en het verwijderen/vervangen van een aantal bomen/struiken in uw tuin kan al vaak een verrassend effect geven.

Ook voor herbeplanting geldt dat U beter beslagen ten ijs kunt komen, heeft u ergens een boom/struik gezien die U mooi lijkt om in de tuin te hebben schrijf het soort op en wij kunnen U er verder over informeren. Kunt u niet achter de naam komen ? Neem een foto mail hem ons en wij vertellen U welke soort het is en wat de voor of nadelen zijn van deze struik/boom. Bedenk wel dat niet alle bomen/struiken het even goed doen, vochtigheid, ligging en soort aarde van de tuin kan doorslaggevend zijn of een boom/struik wel of niet aanslaat.